GO COACHING

Gebruikt u uw talenten? Of is het nooit goed genoeg? U weet: “ik kan dit anders of beter of ik kan er meer plezier in hebben”, maar u weet de weg niet te vinden. U blijft hangen in oude patronen en ziet uw eigen successen niet meer. Hoe doorbreekt u dit, wat gaat u er zelf aan doen? Het coachingtraject van GO Coaching helpt u op weg en zult u versteld doen staan van de acties die gaan volgen.

 

Werknemers

Om uw bedrijf te laten groeien hebt u goede medewerkers nodig. Zitten ze wel op de juiste plek? Hoe kunt u ze laten doorgroeien? De GO coach helpt u het beste uit uw mensen te halen. Biedt medewerkers een serie coachinggesprekken aan. Confronterend, maar helder en duidelijk met een doelgericht plan van aanpak. Dat leidt tot verbeterpunten waardoor zij hun functie actiever kunnen vervullen en vervolgens kunnen doorstromen.


Ondernemers

Misschien hebt u zelf ook behoefte aan een coach. Veel ondernemers en managers maken hier gebruik van. Wat wordt uw plan? Waar wilt u heen met uw bedrijf? Door de gesprekken met uw GO coach krijgt u inzicht, kunt u uw doelen scherper stellen en gaat u over tot succesvolle acties.

 

Persoonlijke coaching

We hebben het allemaal. Soms komt die vraag bij ons op: Is dit het pad wat ik wil gaan? U heeft een doel, maar de weg ernaartoe is lastig. Continue loopt u tegen dezelfde obstakels aan en komt vast te zitten. Energie vloeit weg. Hard werken loont niet, smart werken denkt u niet meer aan. Waar is uw lef en daadkracht gebleven? U heeft het allemaal in u en door het GO coachingtraject wordt dit snel weer helder.

 

 

“Ik droomde van reizen maar bleef in mijn vaste werkomgeving zitten. Na een gesprek met de personeelsadviseur hakte ik toch de knoop door en ging een coachingtraject in. Ik besloot om in zeven sessies intensief met mezelf aan de slag te gaan. Na afloop van deze periode heb ik de keus gemaakt om er een half jaar tussenuit te gaan om een wereldreis te maken. Ik kreeg meteen weer lol in mijn werk en functioneer beter! En ik heb zo’n zin in die reis! Straks kom ik terug met veel nieuwe ervaringen en inzichten.”
Michelle Brouwer - accountantskantoor
 

Deel ons in uw sociale netwerk:

 

WAT ZEGGEN KLANTEN?

 

“Ik heb het zo druk dat ik de personeelszorg er niet bij kan hebben. De GO Personeelsmanager brengt rust in de organisatie terwijl ik me weer richt op mijn eigen taken.”

“Personeelszaken worden vaak ‘erbij gedaan’ door een vaste medewerker. De externe personeelsmanager van GO is objectief en ziet meer, omdat hij geen vast onderdeel is van uw organisatie.”

“Onze mensen maken het bedrijf. GO hielp ons om de interne samenwerking te verbeteren. Zo kon het personeel groeien. En de onderneming groeide mee! De komst van Gemma Oude Veldhuis zorgde voor beweging, en nog in de goede richting ook!”

“Nog afgezien van de hoge vaste kosten is het onmogelijk om iemand in dienst te nemen die verstand heeft van alle personeelszaken. Beter om per situatie een specialist in te huren.”

“Wij hadden kans op een loonsanctie van het uwv omdat we niet wisten welke kant we op moesten. GO hielp onze medewerker te bepalen wat zij wilde en nog wel kon doen. Wij als werkgever hebben ook kunnen kiezen hoe wij met elkaar verder wilden. Iedereen tevreden.”

“Ik heb jaren getwijfeld wat ik echt wilde en werd ziek van het op mijn tenen lopen. Door goed overleg met mijn werkgever en GO ben ik in beweging gekomen. Ik heb stappen genomen en ben een andere baan gaan zoeken. Dat is gelukt.”

“Door re-integratie voelde ik me al een tijdlang niet meer op mijn gemak in mijn functie. Ik was regelmatig ziek en had stressverschijnselen. Mede door gesprekken met GO ben ik een nieuwe weg ingeslagen, heb een studie opgepakt en ben nu docente aardrijkskunde. Dat voelt goed.”

“Elk kwartaal voert de GO Personeelsmanager gesprekken met het personeel. De verwachtingen naar elkaar toe zijn helder en mijn visie bepaalt waar ik met het bedrijf heen wil.”

“Door regelmatige gesprekken van de GO Personeelsmanager is het aantal ziekmeldingen sterk verminderd. Ook hebben mijn medewerkers de mogelijkheid gekregen om zich verder te ontwikkelen.”

“Mijn GO coach liet me zien waar ruimte is voor groei. Het is tijd voor correctie, duidelijkheid en actie. Ook voor mijzelf als ondernemer. Als ik niet in beweging ben, komen mijn medewerkers ook niet in beweging.”

“Ik droomde van reizen maar bleef in mijn vaste werkomgeving zitten. Na een gesprek met de personeelsadviseur hakte ik toch de knoop door en ging een coachingtraject in. Ik besloot om in zeven sessies intensief met mezelf aan de slag te gaan. Na afloop van deze periode heb ik de keus gemaakt om er een half jaar tussenuit te gaan om een wereldreis te maken. Ik kreeg meteen weer lol in mijn werk en functioneer beter! En ik heb zo’n zin in die reis! Straks kom ik terug met veel nieuwe ervaringen en inzichten.”

“De trainingen van GO bieden een aantrekkelijke en effectieve mix van theorie en praktijk.”

“Het gratis seminar ‘Vind een baan’ leverde veel nuttige adviezen op, waardoor ik beter voorbereid op gesprek ging. Dat heeft me nu een vaste baan opgeleverd.”

“Daadkracht, dat is het sterke punt van GO! Men adviseert, inventariseert, is to the point, maakt een verslag ter plaatse en vaak is het dan al opgelost.”

 

Copyright ©