GO Kennisseminars

 

GO organiseert kennisseminars waarbij specialisten op verschillende gebieden kennis delen met de ondernemer over hun personeel. Dit kennisseminar is uniek doordat hier alle aspecten worden behandeld waar de ondernemer mee te maken heeft. Tevens biedt het de ondernemers de mogelijkheid om te netwerken en van elkaar te leren.

 

Op 27 november 2014 heeft het kennisseminar met als thema 'Is uw personeel ondernemer van eigen functie?' plaatsgevonden. Het seminar is vertegenwoordigd door 6 specialisten uit de Duin- en Bollenstreek. De Groen & Van Lint advocaten, Koeleman accountants & belastingadviseurs, That's Lease, Ygeia, Hoogkamer assurantiën en GO Personeelsadvies. 

 

Goed nieuws!

De belangstelling voor de kennisseminars, van het inmiddels 5 jaar bestaande GO Personeelsadvies, wordt steeds groter. Vandaar dat GO Personeelsadvies dit concept in 2015 landelijk uitrolt. Kennis delen en mensen inspireren is iets van deze tijd. Zo wordt iedereen getriggerd om in beweging te blijven of te komen. In elke regio met zijn eigen specialisten.

 
Hieronder een impressie van het kennisseminar 'Personeel in beweging' dat in oktober 2013 heeft plaatsgevonden.

 

16.jpg 13.jpg 18.jpg 07.jpg 06.jpg 15.jpg 05.jpg 08.jpg 12.jpg 14.jpg 03.jpg 17.jpg 10.jpg 01.jpg 09.jpg 11.jpg 02.jpg 19.jpg 04.jpg

16.jpg

13.jpg

18.jpg

07.jpg

06.jpg

15.jpg

05.jpg

08.jpg

12.jpg

14.jpg

03.jpg

17.jpg

10.jpg

01.jpg

09.jpg

11.jpg

02.jpg

19.jpg

04.jpg

 

AGENDA WORKSHOPS EN SEMINARS

DatumEvenementLocatiePrijsBoeken


Tijden: 17.00 tot 19.30
Pak uw voordeel: 3 workshops en kennisseminar: € 395,00
 

 

Deel ons in uw sociale netwerk:

 

WAT ZEGGEN KLANTEN?

 

“Ik heb het zo druk dat ik de personeelszorg er niet bij kan hebben. De GO Personeelsmanager brengt rust in de organisatie terwijl ik me weer richt op mijn eigen taken.”

“Personeelszaken worden vaak ‘erbij gedaan’ door een vaste medewerker. De externe personeelsmanager van GO is objectief en ziet meer, omdat hij geen vast onderdeel is van uw organisatie.”

“Onze mensen maken het bedrijf. GO hielp ons om de interne samenwerking te verbeteren. Zo kon het personeel groeien. En de onderneming groeide mee! De komst van Gemma Oude Veldhuis zorgde voor beweging, en nog in de goede richting ook!”

“Nog afgezien van de hoge vaste kosten is het onmogelijk om iemand in dienst te nemen die verstand heeft van alle personeelszaken. Beter om per situatie een specialist in te huren.”

“Wij hadden kans op een loonsanctie van het uwv omdat we niet wisten welke kant we op moesten. GO hielp onze medewerker te bepalen wat zij wilde en nog wel kon doen. Wij als werkgever hebben ook kunnen kiezen hoe wij met elkaar verder wilden. Iedereen tevreden.”

“Ik heb jaren getwijfeld wat ik echt wilde en werd ziek van het op mijn tenen lopen. Door goed overleg met mijn werkgever en GO ben ik in beweging gekomen. Ik heb stappen genomen en ben een andere baan gaan zoeken. Dat is gelukt.”

“Door re-integratie voelde ik me al een tijdlang niet meer op mijn gemak in mijn functie. Ik was regelmatig ziek en had stressverschijnselen. Mede door gesprekken met GO ben ik een nieuwe weg ingeslagen, heb een studie opgepakt en ben nu docente aardrijkskunde. Dat voelt goed.”

“Elk kwartaal voert de GO Personeelsmanager gesprekken met het personeel. De verwachtingen naar elkaar toe zijn helder en mijn visie bepaalt waar ik met het bedrijf heen wil.”

“Door regelmatige gesprekken van de GO Personeelsmanager is het aantal ziekmeldingen sterk verminderd. Ook hebben mijn medewerkers de mogelijkheid gekregen om zich verder te ontwikkelen.”

“Mijn GO coach liet me zien waar ruimte is voor groei. Het is tijd voor correctie, duidelijkheid en actie. Ook voor mijzelf als ondernemer. Als ik niet in beweging ben, komen mijn medewerkers ook niet in beweging.”

“Ik droomde van reizen maar bleef in mijn vaste werkomgeving zitten. Na een gesprek met de personeelsadviseur hakte ik toch de knoop door en ging een coachingtraject in. Ik besloot om in zeven sessies intensief met mezelf aan de slag te gaan. Na afloop van deze periode heb ik de keus gemaakt om er een half jaar tussenuit te gaan om een wereldreis te maken. Ik kreeg meteen weer lol in mijn werk en functioneer beter! En ik heb zo’n zin in die reis! Straks kom ik terug met veel nieuwe ervaringen en inzichten.”

“De trainingen van GO bieden een aantrekkelijke en effectieve mix van theorie en praktijk.”

“Het gratis seminar ‘Vind een baan’ leverde veel nuttige adviezen op, waardoor ik beter voorbereid op gesprek ging. Dat heeft me nu een vaste baan opgeleverd.”

“Daadkracht, dat is het sterke punt van GO! Men adviseert, inventariseert, is to the point, maakt een verslag ter plaatse en vaak is het dan al opgelost.”

 

Copyright ©