Alle personeelszaken

 

Personeel is het kapitaal van uw bedrijf. Dat vraagt om aandacht en structuur. Hebt u die tijd? Als u het personeelswerk uitbesteedt aan GO Personeelsadvies, kunt u zich helemaal richten op uw core business. De externe personeelsfunctionaris zorgt dat het voor elkaar komt en bespaart u veel kosten.


GO biedt u het alles op het gebied van personeelsadvies:

  • wervings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • het oplossen van conflicten
  • het begeleiden van ziekteverzuim
  • het aansturen van de arbo-arts
  • het opstellen van functieprofielen en een personeelshandboek
  • loopbaancoaching
  • training van uw medewerkers
  • workshops voor uw medewerkers.


Sparring partner voor personeelsadvies
Toets uw kijk op personeel met een echte deskundige. GO heeft jarenlange ervaring in allerlei bedrijfstakken, zoals de bouw, detailhandel, agrarische sector en zakelijke dienstverlening. Wij werken vaak in grote organisaties met verschillende vestigingen. Als u te maken krijgt met problemen op personeelsgebied, dan helpen wij graag. Wij zijn een sparringpartner met een betrokken, frisse blik van buitenaf. En met gedegen kennis van de huidige wet- en regelgeving. Zo kunt u de optimale koers voor uw bedrijf bepalen.
 

Per uur, per dag, per week
De professionals van GO zijn flexibel inzetbaar. U kunt ons inschakelen voor een bepaalde periode, ad hoc of op basis van een vast aantal afspraken op jaarbasis. Wij bieden een heldere offerte zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt ook kiezen voor onze handige strippenkaart.

 

 

“Personeelszaken worden vaak ‘erbij gedaan’ door een vaste medewerker. De externe personeelsmanager van GO is objectief en ziet meer, omdat hij geen vast onderdeel is van uw organisatie.”

 

 

ONZE SPECIALISTEN

 

Blijft het personeelswerk liggen omdat u het druk hebt met andere zaken? GO Personeelsadvies kan het van u overnemen. Alle soorten personeelsdiensten – precies op het moment dat u het nodig vindt. Zo hebt u, zonder dure vaste krachten, alle deskundigheid in huis voor een goede organisatie. En tevreden personeel. In ons ervaren team zitten alle specialisten die u nodig hebt: personeelsmanagers, arbeidskundigen en accountants tot arbeidsjuristen en advocaten. Deze doorgewinterde professionals zijn flexibel inzetbaar: per uur, per dag of per week. Dat bepaalt u zelf. Want wij gaan uit van uw wensen. Zo hebt u altijd precies de juiste expertise in huis.

 

 

“Ik heb het zo druk dat ik de personeelszorg er niet bij kan hebben. De GO Personeelsmanager brengt rust in de organisatie terwijl ik me weer richt op mijn eigen taken.”
 

Deel ons in uw sociale netwerk:

 

WAT ZEGGEN KLANTEN?

 

“Ik heb het zo druk dat ik de personeelszorg er niet bij kan hebben. De GO Personeelsmanager brengt rust in de organisatie terwijl ik me weer richt op mijn eigen taken.”

“Personeelszaken worden vaak ‘erbij gedaan’ door een vaste medewerker. De externe personeelsmanager van GO is objectief en ziet meer, omdat hij geen vast onderdeel is van uw organisatie.”

“Onze mensen maken het bedrijf. GO hielp ons om de interne samenwerking te verbeteren. Zo kon het personeel groeien. En de onderneming groeide mee! De komst van Gemma Oude Veldhuis zorgde voor beweging, en nog in de goede richting ook!”

“Nog afgezien van de hoge vaste kosten is het onmogelijk om iemand in dienst te nemen die verstand heeft van alle personeelszaken. Beter om per situatie een specialist in te huren.”

“Wij hadden kans op een loonsanctie van het uwv omdat we niet wisten welke kant we op moesten. GO hielp onze medewerker te bepalen wat zij wilde en nog wel kon doen. Wij als werkgever hebben ook kunnen kiezen hoe wij met elkaar verder wilden. Iedereen tevreden.”

“Ik heb jaren getwijfeld wat ik echt wilde en werd ziek van het op mijn tenen lopen. Door goed overleg met mijn werkgever en GO ben ik in beweging gekomen. Ik heb stappen genomen en ben een andere baan gaan zoeken. Dat is gelukt.”

“Door re-integratie voelde ik me al een tijdlang niet meer op mijn gemak in mijn functie. Ik was regelmatig ziek en had stressverschijnselen. Mede door gesprekken met GO ben ik een nieuwe weg ingeslagen, heb een studie opgepakt en ben nu docente aardrijkskunde. Dat voelt goed.”

“Elk kwartaal voert de GO Personeelsmanager gesprekken met het personeel. De verwachtingen naar elkaar toe zijn helder en mijn visie bepaalt waar ik met het bedrijf heen wil.”

“Door regelmatige gesprekken van de GO Personeelsmanager is het aantal ziekmeldingen sterk verminderd. Ook hebben mijn medewerkers de mogelijkheid gekregen om zich verder te ontwikkelen.”

“Mijn GO coach liet me zien waar ruimte is voor groei. Het is tijd voor correctie, duidelijkheid en actie. Ook voor mijzelf als ondernemer. Als ik niet in beweging ben, komen mijn medewerkers ook niet in beweging.”

“Ik droomde van reizen maar bleef in mijn vaste werkomgeving zitten. Na een gesprek met de personeelsadviseur hakte ik toch de knoop door en ging een coachingtraject in. Ik besloot om in zeven sessies intensief met mezelf aan de slag te gaan. Na afloop van deze periode heb ik de keus gemaakt om er een half jaar tussenuit te gaan om een wereldreis te maken. Ik kreeg meteen weer lol in mijn werk en functioneer beter! En ik heb zo’n zin in die reis! Straks kom ik terug met veel nieuwe ervaringen en inzichten.”

“De trainingen van GO bieden een aantrekkelijke en effectieve mix van theorie en praktijk.”

“Het gratis seminar ‘Vind een baan’ leverde veel nuttige adviezen op, waardoor ik beter voorbereid op gesprek ging. Dat heeft me nu een vaste baan opgeleverd.”

“Daadkracht, dat is het sterke punt van GO! Men adviseert, inventariseert, is to the point, maakt een verslag ter plaatse en vaak is het dan al opgelost.”

 

Copyright ©