GO Referenties

 

Rene Klaassens mede eigenaar van Global Energy

"Toen ons bedrijf een ontwikkeling doormaakte, merkte ik dat mijn eigen leiderschapskwaliteiten mee moesten ontwikkelen. Ik had behoefte aan begeleiding in dit proces. Het coachingtraject van GO Coaching sprak mij aan, mede omdat ik Gemma ken als iemand die to the point is en je laat inzien hoe het anders kan, zonder eromheen te draaien.
Ik ben met een open mind het traject ingegaan en was gemotiveerd om eruit te halen wat erin zat. In  eerste instantie heb ik alles op me af laten komen, omdat ik niet wist wat ik er precies van moest verwachten. Ik heb de coaching sessies ervaren als prettig, maar ook pittig en confronterend. Ze hebben veel in mij losgemaakt waardoor ik meer op gevoel ben gaan werken. Het coachingtraject van GO heeft bijgedragen aan ontwikkelingen op zakelijk vlak maar ook zeker privé. Het mooie aan het traject is dat ik ook direct doelen ging realiseren. Door de aangereikte tools meteen in de praktijk toe te passen kon ik beter doel en richting geven aan mijn eigen taken en verantwoordelijkheden. En daarmee ook aan die van anderen. Een belangrijke verandering voor mij was dat ik i.p.v. me zuiver te richten op de feiten, ik nu ook meer gebruikmaak van mijn gevoel. Dat is een belangrijke verbetering van mijn functioneren. Het voegt een extra dimensie toe en leidt tot positieve reacties van collega’s en andere  mensen om me heen. Een echte win-win situatie dus.
Het grootste succes voor mij is dat ik gedurende het coachingtraject zichtbaar gegroeid ben en gedurende praktische tools heb aangeleerd om mijn leiderschap blijvend te verbeteren. Ook het feit dat de coaching zowel op zakelijk als privé vlak heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling.
De meerwaarde van GO Personeelsadvies is de directe aanpak en praktische en persoonlijke benadering. De vertrouwelijke omgeving en omgang maakt de drempel om te veranderen laag. Gemma schroomt niet om confronterend te zijn - op een opbouwende manier.
Vóór het coachingtraject werkte ik niet (bewust) vanuit mijn eigen waardes. Deze heb ik nu benoemd en een plaats gegeven in mijn werk. Dit is een (bewuste) actieve tool voor mij geworden. Ook ben ik veel gerichter en planmatiger gaan werken met duidelijk meetbare doelstellingen. Mijn communicatie met collega’s en andere mensen met wie ik samenwerk is beter, duidelijker en concreter geworden. Dat schept duidelijkheid."

 


Helga John – Ttif Company

"GO verzorgt regelmatig trainingssessies in samenwerking met arbodienst Ttif company. Ttif Company is een arbodienst die naast het begeleiden van verzuim ook maatwerktrainingen aanbiedt over de aanpak van te hoog verzuim. Salesmanager Helga John: “Gemma heeft op meerdere locaties trainingen verzorgd voor onze klanten. Het prettige is dat zij werkt vanuit haar ervaringen, maar ook goed op de hoogte is van de Wet verbetering Poortwachter. Zo kon het gebeuren dat Gemma bij een klant in drie trainingen verchillende zaken behandelde. Terwijl er in al die trainingen wel een rode draad te zien was. Gemma werkt duidelijk, helder en heel erg to the point. Als arbodienst kunnen wij vervolgens doorpakken. En ook onze klant kon na de training direct aan de slag met de aangereikte tools. Gemma werkt confronterend, motiverend en inspirerend. Er is altijd beweging!"

 


Fred Snelderwaard - Koeleman Accountants

"Gemma Oude Veldhuis van Go Personeelsadvies schakel ik in als er bij mijn clienten vraagstukken leven op het gebied van personeelsbeleid, bij problemen, motivatie van werknemers en van de ondernemer zelf (!) en communicatie. Alle keren dat ik haar met mijn relaties in contact hebt gebracht heeft dit geleid tot een succesvolle samenwerking. Gemma is vakbekwaam, direct, confronterend, behulpzaam meelevend en altijd duidelijk en klantgericht. Vaak vraagt de ondernemer haar ook advies niet alleen over het personeelsbeleid maar ook waar je als ondernemer staat. Het is daarom ook niet zo vreemd dat Gemma zich ook richt op het gebied van coaching en trainingen. De resultaten die zij (maar vooral de mensen die ze coacht) zijn heel bijzonder. Ik kan Gemma dan ook van harte aanbevelen."

 


Francis van der Ree – oud-directrice school

“Wij hadden kans op een loonsanctie van het uwv omdat we niet wisten welke kant we op moesten. GO hielp onze medewerker te bepalen wat zij wilde en nog wel kon doen. Als werkgever hebben wij ook kunnen kiezen hoe wij met elkaar verder wilden. Iedereen tevreden. De inzet van GO heeft ons een loonsanctie in de vorm van een boete bespaard.”

 


Medewerker van bouwbedrijf

“Ik heb jaren getwijfeld wat ik echt wilde en werd ziek van het op mijn tenen lopen. Door goed overleg met mijn werkgever en GO ben ik in beweging gekomen. Ik heb stappen genomen en ben een andere baan gaan zoeken. Dat is gelukt.”

 


Lobke Haaring – voormalig archeoloog bij een onderzoeksbureau

“Door re-integratie voelde ik me al een tijdlang niet meer op mijn gemak in mijn functie. Ik was regelmatig ziek en had stressverschijnselen. Mede door gesprekken met GO ben ik een nieuwe weg ingeslagen, heb een studie opgepakt en ben nu docente aardrijkskunde. Dat voelt goed.”

 

Deel ons in uw sociale netwerk:

 

WAT ZEGGEN KLANTEN?

 

“Ik heb het zo druk dat ik de personeelszorg er niet bij kan hebben. De GO Personeelsmanager brengt rust in de organisatie terwijl ik me weer richt op mijn eigen taken.”

“Personeelszaken worden vaak ‘erbij gedaan’ door een vaste medewerker. De externe personeelsmanager van GO is objectief en ziet meer, omdat hij geen vast onderdeel is van uw organisatie.”

“Onze mensen maken het bedrijf. GO hielp ons om de interne samenwerking te verbeteren. Zo kon het personeel groeien. En de onderneming groeide mee! De komst van Gemma Oude Veldhuis zorgde voor beweging, en nog in de goede richting ook!”

“Nog afgezien van de hoge vaste kosten is het onmogelijk om iemand in dienst te nemen die verstand heeft van alle personeelszaken. Beter om per situatie een specialist in te huren.”

“Wij hadden kans op een loonsanctie van het uwv omdat we niet wisten welke kant we op moesten. GO hielp onze medewerker te bepalen wat zij wilde en nog wel kon doen. Wij als werkgever hebben ook kunnen kiezen hoe wij met elkaar verder wilden. Iedereen tevreden.”

“Ik heb jaren getwijfeld wat ik echt wilde en werd ziek van het op mijn tenen lopen. Door goed overleg met mijn werkgever en GO ben ik in beweging gekomen. Ik heb stappen genomen en ben een andere baan gaan zoeken. Dat is gelukt.”

“Door re-integratie voelde ik me al een tijdlang niet meer op mijn gemak in mijn functie. Ik was regelmatig ziek en had stressverschijnselen. Mede door gesprekken met GO ben ik een nieuwe weg ingeslagen, heb een studie opgepakt en ben nu docente aardrijkskunde. Dat voelt goed.”

“Elk kwartaal voert de GO Personeelsmanager gesprekken met het personeel. De verwachtingen naar elkaar toe zijn helder en mijn visie bepaalt waar ik met het bedrijf heen wil.”

“Door regelmatige gesprekken van de GO Personeelsmanager is het aantal ziekmeldingen sterk verminderd. Ook hebben mijn medewerkers de mogelijkheid gekregen om zich verder te ontwikkelen.”

“Mijn GO coach liet me zien waar ruimte is voor groei. Het is tijd voor correctie, duidelijkheid en actie. Ook voor mijzelf als ondernemer. Als ik niet in beweging ben, komen mijn medewerkers ook niet in beweging.”

“Ik droomde van reizen maar bleef in mijn vaste werkomgeving zitten. Na een gesprek met de personeelsadviseur hakte ik toch de knoop door en ging een coachingtraject in. Ik besloot om in zeven sessies intensief met mezelf aan de slag te gaan. Na afloop van deze periode heb ik de keus gemaakt om er een half jaar tussenuit te gaan om een wereldreis te maken. Ik kreeg meteen weer lol in mijn werk en functioneer beter! En ik heb zo’n zin in die reis! Straks kom ik terug met veel nieuwe ervaringen en inzichten.”

“De trainingen van GO bieden een aantrekkelijke en effectieve mix van theorie en praktijk.”

“Het gratis seminar ‘Vind een baan’ leverde veel nuttige adviezen op, waardoor ik beter voorbereid op gesprek ging. Dat heeft me nu een vaste baan opgeleverd.”

“Daadkracht, dat is het sterke punt van GO! Men adviseert, inventariseert, is to the point, maakt een verslag ter plaatse en vaak is het dan al opgelost.”

 

Copyright ©