GO Training

 

Persoonlijke ontwikkeling is van belang voor iedereen die verder wil in het leven. Daarom organiseert GO personeelsadvies trainingssessies, seminars en workshops waar inspiratie wordt geboden en kennis wordt gedeeld. Trainingen van GO Personeelsadvies zijn op maat!

 

Workhops voor ondernemers

De interactieve sessies zijn vooral gericht op communicatie, motivatie en verandermanagement. De mix van theorie, praktijk en netwerken blijkt van grote waarde voor ondernemers die zich willen blijven ontwikkelen op personeelsgebied.
Per jaar organiseren wij workshops. U kunt zich per keer inschrijven en ook met uw bedrijf een workshop volgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Kennisseminar voor ondernemers

Jaarlijks organiseert GO Personeelsadvies een leerzaam seminar. Bijvoorbeeld over wet- en regelgeving. U steekt in korte tijd veel op. En u kunt uw ervaringen op personeelsgebied delen met andere ondernemers. De combinatie van kennis, netwerken, sparren en verdieping werkt inspirerend. U bent in één dagdeel weer helemaal op de hoogte.
Specialisten zoals een advocaat, accountant, verzekeringsadviseur, re-integratiespecialist, arbeidsdeskundige en personeelsfunctionaris behandelen alle actuele ontwikkelingen. Daarbij is het een interactief seminar waar u kunt netwerken en ervaringen kunt delen met andere ondernemers.

> impressie van kennisseminar "Personeel in beweging"

Bedrijfstrainingen

Praktijkgerichte programma’s voor uw medewerkers waarin zij leren het beste uit zichzelf te halen. De inhoud van de training, met concrete voorbeelden, wordt volledig afgestemd op de situatie in uw bedrijf. De visie en waarden van uw bedrijf worden doorgenomen, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dat geeft inspiratie!

Communicatie op de werkvloer

Verzuimtraining: effectief omgaan met verzuim.
Communicatie met mijn omgeving, collega’s en klanten Communiceren met mijzelf.
Efficiënte en succesvolle functioneringsgesprekken

Maatwerktraining

Een speciaal voor uw medewerkers ontwikkeld programma om snel de neuzen één kant op te krijgen. Bijvoorbeeld over ‘communicatie op de werkvloer’, ‘hoe pak je verzuim aan binnen het bedrijf?’ of ‘communicatie met klanten’.
Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

AGENDA WORKSHOPS EN SEMINARS

DatumEvenementLocatiePrijsBoeken


Tijden: 17.00 tot 19.30
Pak uw voordeel: 3 workshops en kennisseminar: € 395,00
 

“De trainingen van GO bieden een aantrekkelijke en effectieve mix van theorie en praktijk.”
 

Deel ons in uw sociale netwerk:

 

WAT ZEGGEN KLANTEN?

 

“Ik heb het zo druk dat ik de personeelszorg er niet bij kan hebben. De GO Personeelsmanager brengt rust in de organisatie terwijl ik me weer richt op mijn eigen taken.”

“Personeelszaken worden vaak ‘erbij gedaan’ door een vaste medewerker. De externe personeelsmanager van GO is objectief en ziet meer, omdat hij geen vast onderdeel is van uw organisatie.”

“Onze mensen maken het bedrijf. GO hielp ons om de interne samenwerking te verbeteren. Zo kon het personeel groeien. En de onderneming groeide mee! De komst van Gemma Oude Veldhuis zorgde voor beweging, en nog in de goede richting ook!”

“Nog afgezien van de hoge vaste kosten is het onmogelijk om iemand in dienst te nemen die verstand heeft van alle personeelszaken. Beter om per situatie een specialist in te huren.”

“Wij hadden kans op een loonsanctie van het uwv omdat we niet wisten welke kant we op moesten. GO hielp onze medewerker te bepalen wat zij wilde en nog wel kon doen. Wij als werkgever hebben ook kunnen kiezen hoe wij met elkaar verder wilden. Iedereen tevreden.”

“Ik heb jaren getwijfeld wat ik echt wilde en werd ziek van het op mijn tenen lopen. Door goed overleg met mijn werkgever en GO ben ik in beweging gekomen. Ik heb stappen genomen en ben een andere baan gaan zoeken. Dat is gelukt.”

“Door re-integratie voelde ik me al een tijdlang niet meer op mijn gemak in mijn functie. Ik was regelmatig ziek en had stressverschijnselen. Mede door gesprekken met GO ben ik een nieuwe weg ingeslagen, heb een studie opgepakt en ben nu docente aardrijkskunde. Dat voelt goed.”

“Elk kwartaal voert de GO Personeelsmanager gesprekken met het personeel. De verwachtingen naar elkaar toe zijn helder en mijn visie bepaalt waar ik met het bedrijf heen wil.”

“Door regelmatige gesprekken van de GO Personeelsmanager is het aantal ziekmeldingen sterk verminderd. Ook hebben mijn medewerkers de mogelijkheid gekregen om zich verder te ontwikkelen.”

“Mijn GO coach liet me zien waar ruimte is voor groei. Het is tijd voor correctie, duidelijkheid en actie. Ook voor mijzelf als ondernemer. Als ik niet in beweging ben, komen mijn medewerkers ook niet in beweging.”

“Ik droomde van reizen maar bleef in mijn vaste werkomgeving zitten. Na een gesprek met de personeelsadviseur hakte ik toch de knoop door en ging een coachingtraject in. Ik besloot om in zeven sessies intensief met mezelf aan de slag te gaan. Na afloop van deze periode heb ik de keus gemaakt om er een half jaar tussenuit te gaan om een wereldreis te maken. Ik kreeg meteen weer lol in mijn werk en functioneer beter! En ik heb zo’n zin in die reis! Straks kom ik terug met veel nieuwe ervaringen en inzichten.”

“De trainingen van GO bieden een aantrekkelijke en effectieve mix van theorie en praktijk.”

“Het gratis seminar ‘Vind een baan’ leverde veel nuttige adviezen op, waardoor ik beter voorbereid op gesprek ging. Dat heeft me nu een vaste baan opgeleverd.”

“Daadkracht, dat is het sterke punt van GO! Men adviseert, inventariseert, is to the point, maakt een verslag ter plaatse en vaak is het dan al opgelost.”

 

Copyright ©