Reacties van 1 tot 5:

Esther Van den Berg-Koeman schreef op 09-02-2015, 19:29:
Assessment: Laat zien wie je bent als je solliciteert!

Ik ben 1 van de gelukkige die reeds een fijne baan heeft. Echter heb ik een aantal jaar geleden een aantal van mijn werkuren vrij gemaakt om vrijwilligerswerk te doen vanuit het oogpunt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik wil dit op een andere wijze gaan invullen en daarvoor moet ik op projecten gaan solliciteren. Gezien het feit dat ik zero sollicitatie ervaring heb zijn de handreikingen welke vandaag bij de assessment zijn gegeven heel nuttig. Als ervaringsdeskundige, coach ben ik vandaag gecoacht. Een bijzondere ervaring om het e.e.a. vanuit een ander perspectief te zien. Zo zie je maar je bent nooit te oud om te leren.

Zoals Gemma pakkend opmerkte laten we proberen onze dromen niet te laten vergaan.


Robert Urlus schreef op 05-01-2015, 21:21:
Vandaag als startende ondernemer met Gemma gesproken, binnen de korte tijd die gepland stond voor de afspraak tal van tips gekregen. GO coaching!


Arie Hoekstra schreef op 04-11-2014, 17:25:
Gisteren een prima bijeenkomst o.l.v. Gemma gehad in Sassenheim.

Een grote groep werkzoekenden wist zij in pakweg 1,5 uur toch het nodige mee te geven om hun voordeel mee te doen.
Enthousiasme, positivisme, geloven in je zelf, durven te spiegelen......
Zo een paar zaken die zijn blijven hangen.

Succes mede-werkzoekenden en Gemma!


Adrie schreef op 04-11-2014, 09:18:
Op 3 november samen met 27 andere medewerklozen de workshop van Gemma gevolgd. Met veel enthousiasme liet Gemma ons een mooi programma zien met tips, trucs, eye-openers en de "waar word je blij van" gedachte. De laatste opdracht: je kunt meer dan je zelf denkt was een mooie afsluiter. Bedankt voor deze leerzame middag!


Henriƫtte de Feij schreef op 06-06-2014, 11:47:
Op 3 juni de workshop Communiceren in elke stijl gevolgd. Een geweldige workshop waar mooie inzichten in mensen gegeven wordt. Door deze workshop heb ik geleerd hoe ik mensen/klanten het beste kan benaderen en waarbij zowel zij als ik na een gesprek, issue of klachtgesprek, ons allebei goed voelen over het resultaat.
De volgende dag kon ik het direct toepassen en een zakelijk gesprek en het resultaat was fantastisch. Ik heb hier zoveel aan gehad dat ik bij een volgende keer weer dezelfde tools ga gebruiken. Zeer waardevol en een échte aanrader!


Volgende

Typ hier uw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer 
Boodschap*
Velden met een * zijn verplicht.
Neem de code over* Captcha

 

Deel ons in uw sociale netwerk:

 

WAT ZEGGEN KLANTEN?

 

“Ik heb het zo druk dat ik de personeelszorg er niet bij kan hebben. De GO Personeelsmanager brengt rust in de organisatie terwijl ik me weer richt op mijn eigen taken.”

“Personeelszaken worden vaak ‘erbij gedaan’ door een vaste medewerker. De externe personeelsmanager van GO is objectief en ziet meer, omdat hij geen vast onderdeel is van uw organisatie.”

“Onze mensen maken het bedrijf. GO hielp ons om de interne samenwerking te verbeteren. Zo kon het personeel groeien. En de onderneming groeide mee! De komst van Gemma Oude Veldhuis zorgde voor beweging, en nog in de goede richting ook!”

“Nog afgezien van de hoge vaste kosten is het onmogelijk om iemand in dienst te nemen die verstand heeft van alle personeelszaken. Beter om per situatie een specialist in te huren.”

“Wij hadden kans op een loonsanctie van het uwv omdat we niet wisten welke kant we op moesten. GO hielp onze medewerker te bepalen wat zij wilde en nog wel kon doen. Wij als werkgever hebben ook kunnen kiezen hoe wij met elkaar verder wilden. Iedereen tevreden.”

“Ik heb jaren getwijfeld wat ik echt wilde en werd ziek van het op mijn tenen lopen. Door goed overleg met mijn werkgever en GO ben ik in beweging gekomen. Ik heb stappen genomen en ben een andere baan gaan zoeken. Dat is gelukt.”

“Door re-integratie voelde ik me al een tijdlang niet meer op mijn gemak in mijn functie. Ik was regelmatig ziek en had stressverschijnselen. Mede door gesprekken met GO ben ik een nieuwe weg ingeslagen, heb een studie opgepakt en ben nu docente aardrijkskunde. Dat voelt goed.”

“Elk kwartaal voert de GO Personeelsmanager gesprekken met het personeel. De verwachtingen naar elkaar toe zijn helder en mijn visie bepaalt waar ik met het bedrijf heen wil.”

“Door regelmatige gesprekken van de GO Personeelsmanager is het aantal ziekmeldingen sterk verminderd. Ook hebben mijn medewerkers de mogelijkheid gekregen om zich verder te ontwikkelen.”

“Mijn GO coach liet me zien waar ruimte is voor groei. Het is tijd voor correctie, duidelijkheid en actie. Ook voor mijzelf als ondernemer. Als ik niet in beweging ben, komen mijn medewerkers ook niet in beweging.”

“Ik droomde van reizen maar bleef in mijn vaste werkomgeving zitten. Na een gesprek met de personeelsadviseur hakte ik toch de knoop door en ging een coachingtraject in. Ik besloot om in zeven sessies intensief met mezelf aan de slag te gaan. Na afloop van deze periode heb ik de keus gemaakt om er een half jaar tussenuit te gaan om een wereldreis te maken. Ik kreeg meteen weer lol in mijn werk en functioneer beter! En ik heb zo’n zin in die reis! Straks kom ik terug met veel nieuwe ervaringen en inzichten.”

“De trainingen van GO bieden een aantrekkelijke en effectieve mix van theorie en praktijk.”

“Het gratis seminar ‘Vind een baan’ leverde veel nuttige adviezen op, waardoor ik beter voorbereid op gesprek ging. Dat heeft me nu een vaste baan opgeleverd.”

“Daadkracht, dat is het sterke punt van GO! Men adviseert, inventariseert, is to the point, maakt een verslag ter plaatse en vaak is het dan al opgelost.”

 

Copyright ©